Marco

Aangemaakte reacties

6 berichten aan het bekijken - 1 tot 6 (van in totaal 6)
 • Auteur
  Berichten
 • In reactie op: Frikandellen in Italië #356

  Marco
  Lid

  Pfff, haha, ik zou de frikandellen wel lekker thuis laten. Maar als dat zou kunnen, dan zou een Hollandse bakker om de hoek wel fijn zijn. En dan niet voor die zoete broodjes zoals je in Italië overal wel tegenkomt, maar voor een lekker brood.

  In reactie op: Do's en dont's wanneer je in Italië bent #196

  Marco
  Lid

  Als je op vakantie bent in Toscane, dan moet je zeker het stadje San Gimignano niet overslaan. Een heel klein middeleeuws stadje met vele torens, waar echt de tijd heeft stilgestaan. Wij waren door tijdsdruk bijna doorgereden, maar het was heerlijk slenteren door de straatjes en genieten van het uitzicht.

  Natuurlijk wil je die scheve toren zien in Pisa, maar als je niet zoveel geeft om dit soort trekpleisters, sla de stad dan gerust over. In mijn opinie was het de saaiste stad die we in Italië bezocht hebben.

  In reactie op: Milaan #195

  Marco
  Lid

  Alhoewel een leuke stad, kwam Milaan mij een beetje zakelijk over. Bij aankomst als eerste de McDonalds in gedoken op het centrale plein, voor een kop koffie. In Italië natuurlijk als vloeken in de kerk. Verder prima vermaakt die dag langs alle toeristische trekpleisters en de designer shops. We zijn niet echt de buitenwijken in geweest, dus wellicht moet ik het een tweede kans geven. Maar Rome en Sienna blijven mijn favoriete steden.

  In reactie op: Tips voor goede Italiaanse restaurants? #137

  Marco
  Lid

  La Stalla is natuurlijk een goede oudgediende in Zwolle. De enige Italiaan waar ik mensen veilig op af durf te sturen. Lekkere pizzas. Daarnaast kun je voor een prima pasta o.i.d. natuurlijk bij La Meridiana terecht. Maar wat dat betreft sta ik zeker open voor andere (nieuwe) suggesties in de regio…

  In reactie op: Wat is jouw mooiste Italië-herinnering? #123

  Marco
  Lid

  Voor mij ook goede herinneringen aan Rome, een weekendje in het najaar. Lekker uiteten op één van de terrasjes en genieten van het bruizende nachtleven op straat. Zeker genieten als je beseft dat men in Nederland al een slinger aan de kachel geeft… Daarnaast ook erg genoten van Sienna.

  In reactie op: Tips voor Zuid Italië #122

  Marco
  Lid

  Heb snel even wat plekken ‘gegoogled’ en de foto’s spreken voor zich. En zo te lezen een totaal ander Italië dan ik tot nu toe gezien heb. Ik heb nog even tot mijn volgende vakantie, dus tijd zat voor nog wat onderzoek. Bedankt!

   

6 berichten aan het bekijken - 1 tot 6 (van in totaal 6)