Marion Thomas

Aangemaakte reacties

8 berichten aan het bekijken - 1 tot 8 (van in totaal 8)
 • Auteur
  Berichten
 • In reactie op: Italiaanse producten in Nederland #296

  Paolo: Wie weet, heeft zij daar een speciaal ”familie”recept voor die op dit forum gedeeld mag worden? Heerlijk om zelf pizza’s te maken.

  In reactie op: Wat raden jullie aan? #241

  beheerder; Dat klinkt echt heerlijk, zoals u erover verteld. Ik zou bijna direct een reis er naartoe boeken.  Ik vind eigenlijk alles leuk. Ik ben erg gek op de zee(woon in NL ook langs de kust), maar de natuur is ook altijd fascinerend en dat vind ik mooi om te zien in andere landen. Maar als ik op vakantie ben wil ik ook wel wat van de cultuur mee krijgen. Is er een plek waar deze drie samen komen? of op korte afstand van elkaar?

  Hein22:  Venetië lijkt me ook erg mooi om heen te gaan, ik had vaker gehoord dat je dan in een totaal andere wereld leeft als je daar bent.

  In reactie op: Boeken over Italië #235

  Italiaanse buren heb ik ook gelezen. Was zeker een mooi boek. Vooral de omgeving en de cultuur kwam veel naar voren in het boek. Volgens mij is door dit boek mijn interesse in Italië aangewakkerd.

  En een Italiaans boek wat op mijn wensenlijst staat is”Bloedgeld”Edward Hendriks.

  In reactie op: Recept 'Stufato di Italiano' #234

  Klinkt heerlijk Thiery. Als ik in een creatieve kookbui ben, lijkt me dit wel wat om uit te proberen.

  In reactie op: Italiaanse producten in Nederland #233

  Zijn er ook Echte Italiaanse producten te koop in de ”gewone” supermarkt? Of komen al deze Italiaanse producten niet echt uit Italië?

  In reactie op: Variatie op Tiramisu #232

  Ik ben normaal gesproken niet zo gek op tiramisu. Maar we hebben het een keer gemaakt met frambozen of aardbei en die was echt heerlijk.
  Susanne: Weet u toevallig nog in welke allerhande dit stond en of je dit terug kan vinden, zou hem graag nog een keer maken.

  In reactie op: De heerlijke pizza's #231

  Een pizza met friet en worstjes? Als ik dat thuis vertel neemt mijn broertje denk ik direct het vliegtuig naar Italië.

  In reactie op: Limoncello #230

  Ik ben hier ook wel benieuwd naar. Heb er vaak mensen over horen praten, maar het zelf nog nooit geproefd. Ben eigenlijk ook wel benieuwd of er iemand is met een recept om het zelf te maken.

8 berichten aan het bekijken - 1 tot 8 (van in totaal 8)