Sjeel

Aangemaakte reacties

5 berichten aan het bekijken - 1 tot 5 (van in totaal 5)
 • Auteur
  Berichten
 • In reactie op: Waar zal ik heen gaan? #373

  Sjeel
  Lid

  Bedankt voor alle leuke tips! Binnenkort er maar even goed voor gaan zitten om iets leuks uit te zoeken.

  In reactie op: Waar zal ik heen gaan? #281

  Sjeel
  Lid

  Hoi Nathan, dat klinkt erg goed! Nu weet ik een beetje in welke hoek ik het moet zoeken. Zal eens op internet gaan zoeken met de mannen bij de lago’s! Dank je!

  In reactie op: Tips voor goede Italiaanse restaurants? #268

  Sjeel
  Lid

  Veri Sapori is een authentiek Italiaans restaurant in Amstelveen. Ze hebben geen pizza’s, maar de echte Italiaanse gerechten. Ik heb hier regelmatig gegeten en het blijft geweldig, en altijd afsluiten met een huisgemaakte Limoncello! Het restaurant is klein, dus reserveren is nodig! Hier is een recensie die ik op Iens heb gezien: “We hebben hier fantastisch gegeten. Zelden hebben we zulke authentieke en intense Italiaanse smaken bij elkaar op een bord gepresenteerd gekregen. Goed bezocht etablissement, mooie porties maar bovenal smakelijk. Je moet het weten, want van de buitenkant valt het restaurant je niet op. Eenmaal binnen krijg je echt het Italiaanse gevoel. Een aanrader. Zeker alle klassiekers zoals Vitello Tonato en Tiramisu.”

  In reactie op: Variatie op Tiramisu #266

  Sjeel
  Lid

  Owww, tiramisu, heerlijk! De drummer van mijn band is kok en hij maakt zulke lekkere tiramisu, dat ik ooit eens een 3/4 literbak leeg heb gegeten! Ik zal eens zoeken of ik het recept nog kan vinden.

   

  In reactie op: cappucinogebruik #265

  Sjeel
  Lid

  Die vraag kun je ook stellen over pizza eten. Wij eten een hele pizza als maaltijd, terwijl de Italianen een stukje als snack nemen. Hoe zou dat in Nederland zo gekomen zijn, dat we een hele pizaa naar binnen schuiven?

5 berichten aan het bekijken - 1 tot 5 (van in totaal 5)