Bedrijf Begonnen in Italie

Italië Forum Italië Forum Wonen & werken in Italië Bedrijf Begonnen in Italie

Dit onderwerp bevat 0 reacties, heeft 1 stem, en is het laatst gewijzigd door  LP 6 jaren, 9 maanden geleden.

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Auteur
  Berichten
 • #361

  LP
  Lid

  12 Jaar geleden besloot mijn familie naar Italie te verhuizen. Sindsdien wil ik nergens anders meer wonen. Het  gebied waar we zijn gaan wonen is het Lago Maggiore. Dit was perfect voor ons omdat de Europese School di Varese in de buurt is. Nadat ik klaar was met deze studie ben ik naar de universiteit gegaan in Milaan. Milaan is een hele mooie stad om te wonen, maar ik miste het Lago Maggiore, ook al is het maar een uurtje verwijderd van elkaar.
  Na m’n studie hebben mijn broer en ik besloten om een bedrijfje optestarten. Dit bedrijfje is in een korte periode gegroeid tot een bedrijf met kantoren in Italie, Zwitserland, Nederland, Engeland, Rusland, Oekraine en Polen. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop en verhuur van vakantiehuizen.
  Ons bedrijf bestaat uit Leisure Properties GmbH (http://www.leisure-properties.com) en Italian Lake Properties (http://www.italianlakeproperties.com), met LP doen we de verkoop en met ILP de verhuur van de vakantiehuizen. 
  Indien u interesse heeft in de aankoop van een vakantiewoning in Italie, kunt u contact met Leisure Properties NL opnemen (www.leisure-properties.nl). Wij leiden u graag door het hele verkoopproces.

  Graag helpen wij u verder!
   

   

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.