Forumregels

Dit onderwerp bevat 0 reacties, heeft 1 stem, en is het laatst gewijzigd door  Dit Is Italië 6 jaren, 11 maanden geleden.

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Auteur
  Berichten
 • #125

  Dit Is Italië
  Sleutelbeheerder

  Op het Italië Forum gelden een paar regels, om het voor iedereen leuk, interessant en nuttig te houden. Houd je alsjeblieft aan deze regels. Indien nodig kunnen je berichten worden verwijderd en kan je account worden geblokkeerd. Maar zover hoeft het hopelijk niet te komen, want de regels zijn eenvoudig:

  Houd het netjes en overzichtelijk. Plaats berichten in het juiste subforum. Voor berichten die nergens tussen (lijken te) passen, hebben we een apart subforum.

  Geen racistische op pornografische uitlatingen. Deze worden verwijderd.

  Geen crosspostings met andere fora (precies hetzelfde bericht op meerdere fora zetten).

  Een beetje reclame maken voor Italië-gerelateerde zaken mag, maar zorg dan wel voor een nuttige bijdrage aan het forum. Louter commerciële info is niet toegestaan.

  Pittige discussies zijn toegestaan, maar respecteer elkaar wel. Schelden of ander naar gedrag valt daar niet onder.

  Links naar illegale zaken of bespreking van illegale activiteiten zijn niet toegestaan. IP-nummers worden opgeslagen en kunnen op verzoek van een officier van justitie ter beschikking van de autoriteiten worden gesteld.

  Op het forum schrijven we in het Nederlands. Wil je iets in het Italiaans schrijven, doe dat dan in het daarvoor beschikbaar gestelde subforum.

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)

Het forum ‘Welkom op het Italië Forum van DitIsItalie.nl’ is gesloten voor nieuwe onderwerpen en reacties.