Gaat iemand naar de emigratiebeurs?

Italië Forum Italië Forum Wonen & werken in Italië Gaat iemand naar de emigratiebeurs?

Dit onderwerp bevat 6 reacties, heeft 2 stemmen, en is het laatst gewijzigd door  Lisettevb 5 jaren, 11 maanden geleden.

7 berichten aan het bekijken - 1 tot 7 (van in totaal 7)
 • Auteur
  Berichten
 • #606

  Hoi,

  Zijn er hier mensen die naar de Emigratiebeurs gaan op 8 of 9 feburari in de Expo Houten? Of zijn er mensen die er al vaker geweest zijn? Is het de moeite waard om hier naar toe te gaan wanneer ik erover denk om te emigreren naar Italië?

  Groeten

  #607

  Joke
  Lid

  Ik zou het je niet kunnen vertellen want ik ben er niet geweest. Het lijkt me alleen zinvol daarheen te gaan als je heel concrete plannen/ideeën hebt, of een grote zak met geld kunt meenemen. Het is in Italië heel erg crisis en de werkloosheid is enorm.

  #608

  Dank je wel voor je reactie! Ik begrijp dat je zelf geen plannen hebt om naar de beurs te gaan? Ik wil gaan studeren in Italië, maar de plannen zijn om er te blijven. Dus ik denk dat ik toch naar de beurs ga voor informatie.

  Misschien brengt het mij nog op andere plannen, een ander land of iets dergelijks. Ik heb al wel veel informatie, maar alle opties liggen eigenlijk open.

  #609

  Joke
  Lid

  Nee ik ga niet naar de beurs. Ik heb mijn emigratieplannen uitgesteld. Wat leuk dat je daar wilt gaan studeren! Ik zou die kans zeker aangrijpen om langere tijd in Italië te gaan verblijven. Veel plezier en succes!

  #610

  Wat is de reden van uitstellen?

  Ik hoorde dat er ook veel informatie over studeren in het buitenland is op de beurs, dus toch maar even een kijkje nemen.

  #611

  Joke
  Lid

  Als de Italianen zelf al moeite hebben een baan te vinden zitten ze vast niet te wachten op een gebrekkig Italiaans-sprekende buitenlander…

  We hebben het hier ook leuk dus we gaan voorlopig alleen onze vakanties daar doorbrengen.

  Goed dat je toch naar de beurs gaat, je kunt nooit teveel informatie hebben, toch?!

  #612

  Nee ik denk ook dat je nooit teveel informatie kunt hebben.

  En vakanties zijn inderdaad prima. Misschien als het weer beter gaat met de economie dat jullie altijd nog kunnen gaan.

7 berichten aan het bekijken - 1 tot 7 (van in totaal 7)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.