Gastbloggers gezocht!

Italië Forum Italië Forum Over de website en het forum Gastbloggers gezocht!

Dit onderwerp bevat 7 reacties, heeft 3 stemmen, en is het laatst gewijzigd door  tijmen2000 6 jaren, 11 maanden geleden.

8 berichten aan het bekijken - 1 tot 8 (van in totaal 8)
 • Auteur
  Berichten
 • #58

  Dit Is Italië
  Sleutelbeheerder

  Om de website lekker levendig en gevarieerd te houden, ben ik op zoek naar gastbloggers voor DitIsItalie.nl. Alles is welkom, zolang het geen heel commerciële insteek heeft. Heb je een b&b of een agriturismo in Italië? Of juist een bedrijf met een Italiaans tintje in Nederland? Leuk, ik plaats daarover graag artikelen. Reistips of mooie routes zijn ook welkom. Alles, eigenlijk. Als het maar met Italië te maken heeft!

  #62

  Hermando

  Ik schrijf geregeld een berichtje in een weblog over ons dagelijkse leven in Italië. Wellicht leuk om deze berichtjes ook op jullie site te plaatsen. Weblog:http://casavabene.blogspot.it/

  #69

  Netty

  Ik plaats regelmatig Italiaanse recepten op mijn blog… ben een tijdje niet actief geweest, maar heb nog tal van recepten om te plaatsen. Voor meer info over mijzelf, zie het blog http://nettys-casadolcecasa.blogspot.nl/

  #83

  Dit Is Italië
  Sleutelbeheerder

  Leuk, Netty. Misschien wil je een keer een blogje schrijven voor DitIsItalie.nl. Natuurlijk mag je dan een link naar je receptenblog toevoegen.

  #126

  Netty

  Hallo, dat lijkt mij leuk… maar met welk onderwerp? 🙂 … de “maglietta della salute?” 🙂

  #127

  Dit Is Italië
  Sleutelbeheerder

  Is dat je specialiteit, Netty? Ik vind het prima! Stuur maar naar info [at] ditisitalie [punt] nl. Graag ook met foto’s, natuurlijk! Alvast bedankt!

  #154

  Isaac

  Leuk initiatief!

  #171

  Misschien kan ik ook wel af en toe een tekst schrijven?

  Erg leuke variatie!

8 berichten aan het bekijken - 1 tot 8 (van in totaal 8)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.