Italiaanse 'Aldi-trein'

Italië Forum Italië Forum Nieuws over Italië Italiaanse 'Aldi-trein'

Dit onderwerp bevat 4 reacties, heeft 4 stemmen, en is het laatst gewijzigd door  Martijn Bak 6 jaren, 10 maanden geleden.

5 berichten aan het bekijken - 1 tot 5 (van in totaal 5)
 • Auteur
  Berichten
 • #131

  VK

  De Fyra-treinen werken na 7 jaar nog steeds niet naar behoren. De SP vindt dat ze maar terug moeten naar AnsaldoBreda, de Italiaanse maker van de ‘Aldi-trein’.

  http://www.volkskrant.nl/vk/nl/2824/Politiek/article/detail/3362980/2012/12/13/SP-stuur-Fyra-terug-naar-Italie.dhtml

  #140

  Sandra
  Lid

  Ja en wat blijkt? De Italiaanse fabrikant van de Fyra trein had nog nooit eerder een hogesnelheidstrein gemaakt. Niet gek dus dat de trein vol mankementen zit enzo., misschien moeten de Italianen op dit vlak zich maar even terugtrekken en zich vooral verder concentreren op koffie en ijs 😉

   

  #289

  Dit Is Italië
  Sleutelbeheerder

  De Italiaanse ambassade in Brussel ziet zich genoodzaakt Italiaanse producten te verdedigen na het fiasco met de Fyra-treinen van Italiaanse makelij. De ambassade stuurde een brief aan de krant Het Laatste Nieuws. De aanleiding was een artikel waarin deskundigen zich laatdunkend hadden uitgelaten over producten uit Italië.

  http://www.hln.be/hln/nl/943/Consument/article/detail/1567436/2013/01/23/Italiaanse-producten-zijn-geen-rommel.dhtml

  #303

  Vandaag kwam weer in het nieuws: De Italiaanse fabrikant van de Fyra heeft wederom excuses aangeboden voor de problemen met de treinen…de bodemplaten laten los bij koud weer en sneeuw…

  #332

  Martijn Bak

  Het is toch vreemd dat het consortium waarin AnsaldoBreda sterk vertegenwoordigd is, diverse modellen van hogesnelheidstreinen heeft gebouwd die al jaren rijden in Italie. Snel, comfortabel en ALTIJD op tijd. Zou de prijs van het consortium te duur zijn geweest en hebben de beneluxers misschien minder goed onderzoek verricht of een bedrijf alleen hetzelfde zou kunnen?

  Voorlopig ligt nu even de schuld bij de Italianen en niet bij een ALTIJD falende NS…

5 berichten aan het bekijken - 1 tot 5 (van in totaal 5)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.