Italië Forum in de opstartfase! Help je mee?

Italië Forum Italië Forum Welkom op het Italië Forum van DitIsItalie.nl Italië Forum in de opstartfase! Help je mee?

Dit onderwerp bevat 2 reacties, heeft 1 stem, en is het laatst gewijzigd door  Dit Is Italië 6 jaren, 9 maanden geleden.

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
 • Auteur
  Berichten
 • #67

  Dit Is Italië
  Sleutelbeheerder

  Ik wil starten met een Italië-forum als onderdeel van mijn site. Iedereen die dat wel eens heeft geprobeerd, weet hoe moeilijk het is zoiets op te starten. Daarom zoek ik een ‘launchteam’: mensen die wat berichtjes in het forum willen posten, zodat het gaat ‘leven’. Wie wil meehelpen dit Italië-forum een mooie start te geven? Onder de mensen die zich registreren (overigens niet verplicht) en minimaal 5 posts plaatsen (reacties mag ook), verloot ik 3 exemplaren van mijn Italië-thriller ‘Bloedgeld‘!

  Grazie mille!

  #287

  Dit Is Italië
  Sleutelbeheerder

  Eind van deze maand, begin volgende maak ga ik de 3 boeken weggeven! Je hebt nog even de tijd om je 5 berichtjes op dit Italië Forum te plaatsen!

  #318

  Dit Is Italië
  Sleutelbeheerder

  Gefeliciteerd Ingrid Verschelling, Linda Mastwijk en Angelique Haker. Stuur me een berichtje met jullie adresgegevens, dan komt een exemplaar van Bloedgeld naar jullie toe. Laat het me ook even weten als ik er nog wat voor je in moet schrijven! Bedankt allemaal voor het meehelpen aan het opstarten van https://forum.ditisitalie.nl

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)

Het forum ‘Welkom op het Italië Forum van DitIsItalie.nl’ is gesloten voor nieuwe onderwerpen en reacties.