Nieuw lid!

Dit onderwerp bevat 2 reacties, heeft 2 stemmen, en is het laatst gewijzigd door  Carlo 4 jaren, 5 maanden geleden.

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
 • Auteur
  Berichten
 • #728

  Carlo
  Lid

  Goedenavond,

  Mijn naam is Carlo Lanza en ik ben sinds enkele jaren Italië liefhebber! Uiteraard mede door het land, de cultuur, het temperament van de mensen en het fantastische eten. Maar ook vanwege een stukje achtergrond. In 1800 zijn er 2 broers vanuit Noord Italie naar Nederland vertrokken. Jammer genoeg gaat dit te ver terug om nog echt Italiaans bloed te hebben, maar blijkbaar is er toch iets blijven hangen.

  3 jaar geleden ben ik dan ook iets gaan ondernemen om een stukje Italië naar Nederland te halen. Ik ben mijn eigen (online) winkel gestart waarin ik alleen Italiaanse accessoires aanbied. Ik voelde zeer sterk de behoefte om iets op te zetten met een duidelijke link naar het door mij zo geliefde land.

  Inmiddels ben ik een tijdje bezig en is het zeer leuk om te zien dat mensen vaak terugkomen vanwege de fantastische kwaliteit. Voor de liefhebbers, dit is de website: https://www.manneninstijl.nl.

  Ik ben hier zeker niet voor commerciële activiteiten, maar deel wel graag mijn passie met jullie. Daarnaast hoop hier nog veel te leren van het land en ben ik ook op zoek naar tips om me de taal op een zeer efficiënte wijze eigen te gaan maken. Ik heb het zeer druk met mijn onderneming en daarnaast nog een baan + een jong gezin. Dus tips hierover zijn zeer welkom!

  Hartelijke groet,

  Carlo Lanza

  #729

  Dit Is Italië
  Sleutelbeheerder

  Leuk verhaal, Carlo. Succes met je onderneming!
  Wat is voor jou het mooiste accessoire uit Italië?

  #731

  Carlo
  Lid

  Goedenavond,

   

  Allereerst dank voor je bericht en je succeswensen!

  De sokken en kousen vind ik persoonlijk zeer mooi, maar ook de bijzondere dassen (wol en met rechte onderkant). Mede door het verhaal achter de accessoires en het handwerk wat eraan ten grondslag ligt ben ik zeer enthousiast over alle producten. Het is een niche en de uitdaging is daarmee groot. Maar die uitdaging gaan we niet uit de weg :-).

  Ciao,

  Carlo

   

   

   

   

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.