Nieuwste Italiaanse films al gezien?

Italië Forum Italië Forum Italiaanse producten Nieuwste Italiaanse films al gezien?

Dit onderwerp bevat 5 reacties, heeft 3 stemmen, en is het laatst gewijzigd door  Dit Is Italië 6 jaren, 3 maanden geleden.

6 berichten aan het bekijken - 1 tot 6 (van in totaal 6)
 • Auteur
  Berichten
 • #119

  Susanne
  Lid

  Hallo,

  Heeft iemand de redelijk nieuwe films “Love is all you need” en “From Rome, with Love” al gezien? Ik ben benieuwd of het “echte” Italië hier goed in naar voren komt en je weer even wegdroomt.  Heb helaas nog geen tijd gehad ze te gaan bekijken maar ben wel nieuwsgierig naar hoe ze zijn.

  Ook “Ceasar must Die” lijkt me een mooi staaltje Italiaans film-werk. Ik krijg het nog druk in de kerstvakantie!

  #121

  Dit Is Italië
  Sleutelbeheerder

  Ik heb hier een persexemplaar van Caesar must die liggen. Nog niet gezien, maar volgens de reacties is ‘ie erg goed. Een tijdje terug heb ik ook Terraferma gezien, ook erg mooi. Een bespreking van Terraferma staat trouwens op de site.

  #130

  Wil je meer weten over hoe vroeger Italie geregeerd werd door de paus en de vele intriges? Huur of koop dan de dvd-serie ‘The Borgias’. Ga terug in de tijd (15e eeuw) en ontdek en verbaas je over de interne machtsstrijd van adelijke families en de kerk. Een echte aanrader! Inmiddels is de tweede serie ook al verkrijgbaar in Nederland.

  #224

  Dit Is Italië
  Sleutelbeheerder

  Binnenkort in de bioscoop trouwens: Io e Te, naar het boek van Niccolò Ammaniti. Er staat nu een aankondiging op DitIsItalie.nl over deze film. Je kunt ook vrijkaartjes winnen!

  http://www.ditisitalie.nl/italiaanse-cultuur/binnenkort-in-de-bioscoop-io-e-te/

  De trailer:
  http://www.cinemien.nl/index.php?taal=nl&page=synopsis&filmnr=6308 

  #319

  Dit Is Italië
  Sleutelbeheerder

  Bernardo Bertolucci, de beroemde Italiaanse regisseur (laatste film Io e te, maar filmde in het verleden o.a. The Last Emperor en Last Tango in Paris), was gisteravond te gast in het programma College Tour:

  http://www.publiekeomroep.nl/artikelen/topregisseur-bertolucci-in-college-tour

  #577

  Dit Is Italië
  Sleutelbeheerder

  Ook onlangs in de bioscoop gezien: Io sono Li. Een mooie film die de problemen waarmee immigranten worden geconfronteerd aan de kaak stelt. Er staat een bespreking van deze film op de website:
  http://www.ditisitalie.nl/italiaanse-cultuur/italiaanse-film-io-sono-li/

6 berichten aan het bekijken - 1 tot 6 (van in totaal 6)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.