Onze vakanties in Italië

Italië Forum Italië Forum Vakanties in Italië Onze vakanties in Italië

Dit onderwerp bevat 2 reacties, heeft 2 stemmen, en is het laatst gewijzigd door  Linda Mastwijk 6 jaren, 1 maand geleden.

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
 • Auteur
  Berichten
 • #251

  Ingrid Verschelling

  Door de jaren heen zijn we verschillende keren naar Italië op vakantie geweest. Het Lago Maggiore vind ik prachtig, bij Cannobio en St. Anna en Isola Bella, echt mooi om te bekijken. Een paar jaar later gingen we naar het Gardameer, met dagtochten naar Verona en Venetië. Later weer naar het Caldonazzomeer en het Levicomeer, waar je heerlijk kunt zwemmen en surfen bij het meer en lopen in de bergen. Daarna was het Trasimenomeer in de laars bij Perugia aan de beurt, waar we Siena hebben bezocht en een dagtocht met de trein hebben gemaakt naar Rome. Daar zijn we een paar jaar later met z’n tweetjes vijf dagen heen geweest, toen ik Het Bernini mysterie van Brown gelezen had. Het volgende reisdoel is Florence!

  #252

  Ingrid Verschelling

  Sicilie was ik nog vergeten, daar ben ik alleen heen gegaan met het vliegtuig, toen het schip van mijn man in de haven van Palermo lag. Toen hebben we vier dagen Sicilie verkend, vooral het hotel in Palermo vond ik heel leuk, vergane glorie.

  #261

  In 2005 zijn we een lang weekend naar Rome geweest, prachtige stad ! Wil ik zeker nog eens terug, maar wil ook graag eens naar Venetie !

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.