Speciale per Torte hoe te gebruiken?

Italië Forum Italië Forum Italiaanse producten Speciale per Torte hoe te gebruiken?

Dit onderwerp bevat 0 reacties, heeft 1 stem, en is het laatst gewijzigd door  patske 5 jaren geleden.

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
  • Auteur
    Berichten
  • #665

    patske
    Lid

    Speciale per Torte van Barilla in de supermarkt in Monza gekocht en nu weet ik niet wat ik er verder mee kan doen. Heb gezocht op Italiaanse taarten recepten, maar daar staan overal ingrediënten bijgeschreven om het deeg volledig zelf te maken. Ik weet dus niet hoeveel water ik bij hoeveel van mijn gekochte meel moet toevoegen en of er nog andere dingen bij moeten om het deeg te krijgen.

    Kan iemand helpen?

     

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.