Villa Borghese

Dit onderwerp bevat 2 reacties, heeft 3 stemmen, en is het laatst gewijzigd door  Claudine 6 jaren, 6 maanden geleden.

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
 • Auteur
  Berichten
 • #96

  Claudio

  Zijn jullie wel eens in Villa Borghese geweest? Dit is het grootste park in Rome. Heerlijk bijkomen van de hectiek van de stad en het drukke verkeer. Je kunt hier lekker chillen met een lunch op het gras maar bijvoorbeeld ook een boot huren en daarmee over de vijvers varen.

  In het museum ‘Galleria Borghese’ vind je de David van Bernini en meer bijzondere kunstwerken. Echt een aanrader als je in Rome bent. Veel mensen houden het namelijk alleen bij de hotspots als Colosseum, Pantheon en Spaanse Trappen.

  #178

  Sandra
  Lid

  Ja, ik ben er twee maanden geleden nog geweest! Leuk om te doen is het huren van die bijzondere overdekte fietsen voor twee of meer personen. Deze voertuigen hebben een ingebouwde motor, dus je hoeft zelf niet bergopwaarts te trappen. Erg grappig om te doen en het park onveilig te maken!

  #187

  Als je de weg oversteekt, die halverwege het park ligt, dan staat daar in het noord-oosten zo’n mooie fontein, daar moet je echt even langslopen als je in de buurt bent. Woeste paarden lijken regelrecht uit het water te springen en dragen op hun koppen een grote schaal dat de fontein vormt! Een aanrader!

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.